Inschrijfformulier in artikel

Inschrijfformulier

Required *

INSCHRIJFFORMULIER


Bestuurder


NavigatorIk ga accoord met de deelnamevoorwaarden

Uw inschrijving is pas volledig na betaling van het volledige inschrijfgeld van € 250,-. Het inschrijfgeld kunt u over maken op rekeningnummer: NL 30 ABNA 0562 340 351 ten name van Stichting Classic Gelderlandrit. Een zakelijke inschrijving kost € 400,- (A5-advertentie) of € 500 (A4-advertentie). In het geval van een zakelijke inschrijving, neemt u s.v.p. voor de betaling en uw factuurgegevens contact met ons op.

 
Home

De voorlopige startlijst voor de 22e editie van de Classic Gelderlandrit is gepubliceerd. U vindt deze in het hoofdmenu.

De accpetatiebrieven zijn op 8 september verzonden naar alle deelnemers. Wanneer u deze niet heeft ontvangen, neem dan contact op met het rally office. Het komt ook voor dat de mail bij u in de spambox is geplaatst. Controleer deze ook voor u contact op neemt.

Het reglement staat ook online. U kunt deze downloaden in het menu 'Editie 2017'.

Tijdens de rally kunt u de resultaten live volgen op de website. Deze worden real-time bijgewerkt.

 abacus vrijstaand small

 

 

 

Gefeliciteerd Harry Rupert & Rutger Kwant met het winnen van de 22e editie

 

De uitslag van de 22e editie van de Classic Gelderlandrit

De volledige uitslag treft u onder het kopje Uitslag in het menu

KLIK HIER VOOR HET RALLYVERSLAG VAN RUTGER KWANT

WIL JE FOTO'S VAN NIKO BLOEMENDAL ZIEN EN/OF BESTELLEN KLIK HIER

 

start 1024

 

woodbroke

 

 

Al 21 jaar toonaangevend!

Op 4 juni 2016 organiseerden wij de 21e editie van de Classic Gelderlandrit, en ook deze jubileumeditie was met het maximum van 140 equipes weer snel volgeboekt.

Op 16 september 2017 gaan we dus voor de 22e editie en ook nu hebben we wederom de verwachting dat we de inschrijving vroegtijdig moeten sluiten.
Voorkom teleurstelling!
  • 1
    Inschrijven kan binnenkort. Binnenkort stellen wij de inschrijving open. Ook in 2017 laten we maximaal 140 equipes aan de start toe.


  • 2
    In 2017 is er wederom een Expertklasse Op veler verzoek hebben we besloten dat er in 2016 ook een Expertklasse aan de Sport-, Toer- en Vintageklasse wordt toegevoegd.


  • 3
    Start/finishlocatie weer bij de "IJsselhoeve" "Never change a winning team" en dat geldt ook in 2017 voor onze gastheer de "IJsselhoeve" in Doesburg waar we graag weer starten en finishen.
 
 
 
 
 
Wil jij meerijden met de 22e editie?
Schrijf nu in!
 

Sponsors Classic Gelderlandrit

 profin
 compair1
 trust
 gallery
 optimix